PDA

Zobacz pełną wersję : Baza sprzętu i nie tylko

kosmaty01
03-19-2009, 09:12
To dość dziwne, że w Polsce tak późno powstają portale społecznościowe. Ale tym lepiej, że powstał portal społecznościowy, łączący witrynę sprzętu medycznego i wielu użytecznych stron. Takim jest hosmed.eu. Co ciekawe, obserwuję ten portal od kilku miesięcy i widzę, że rozwija się szybko. Można tam zobaczyć oferty pracy (niestety jeszcze mało), oferty przetargów czy usług. Największe jednak wrażenie na mnie zrobiła stronka Na Dyżurze, gdzie my lekarze możemy "pobuszować" w wielu stronach, związanych z naszą pracą. Kibicuję hosmedowi i mam nadzieję, że będzie się dalej rozwijać. No i ta technologia. Nie jakiś prymitywny php, tylko jakaś nowa, dużo lepsza i szybsza. Ilość sprzętu pokazuje, że za 3-4 miesiące może być to numer jeden w tego typu stronach, jeśli już nie jest. Mnie bardzo pomogło.
Zajrzyjcie sami. Robi wrażenie.

kosmaty01
03-27-2009, 14:14
:pAle mnie chodziło przede wszystkim o to, że jest to portal społecznościowy. Hosmed.pl to chyba nie tylko sprzęt medyczny. Zresztą wydaje się, że portal jest chyba jeszcze "młody". Ten drugi portal z forum ma tylko jakiś złom z Niemiec. Strasznie niektóre wyglądają, jakby utylizacja śmieci tam nie istniała. Hosmed.pl wygląda na ciekawszy. Może tylko trochę, ale zawsze. Tak myślę,

RighPhito
04-07-2009, 15:33
Hi! Where can i read something like this about Headache Pain Relief? Get General Info Chronic Headache Symptoms (http://smeh.karelia.ru/no-prescription-fioricet.html) fioricet online online pharmacy fioricet buy generic fioricet buying fioricet fioricet online butalbital fioricet drug fioricet effects of fioricet fioricet and pregnant fioricet free

Vitamed24
11-20-2009, 13:39
Takie portale społecznościowe powstaja dosyć późno,ale cieszmy sie że w ogóle są i dzieki nim można zasiegnąć opinii oraz porad na wiele tematów.