PDA

Zobacz pełną wersję : Ból brzucha

Seba 13
07-01-2010, 13:26
Mam problem od 2 dni boli mnie brzuch dokładnie po prawej stronie . Zaczeło sie gdy wracałem z wycieczki z dziadkami do tego wczoraj wieczorem doszła gorączka 37,6 rano spadła 37,2. Ból sie nasila .
Dzisiaj wracam od dziadków do domu ,a gdy się dowiedzą rodzice (lekarze) to na pewno zbadają mnie . Za tydzień mam wyjazd nad morze z rodzicami .
Obawiam sie ,że to niestety może być wyrostek.

Prosze o szybka odpowiedz .

Agnieszka- studentka AM
07-05-2010, 10:55
Witam

Niewykluczone , że jest to zapalenia wyrostka robaczkowego. Myślę , że jeśli rodzice s ą lekarzami to powinni się o tyc dolegliwościach dowiedzieć. Nie za bardzo wiem o co pytasz i jak mamy ci tutaj pomóc. Lekarz musi zbadać brzuch i ocenić czy są objawy charakterystyczne dla zapalenia wyrostka i sprawa wyjazdu jest raczej sprawa drugorzędną.

Pozdrawiam

ania_27
09-15-2010, 17:28
jeśli mocno boli to zamiast nad morze jedz do lekarza - i to jak najszybciej

KuPczAk
09-20-2010, 11:50
Witam

Wyjazd nie ucieknie zawsze można pojechać w innym terminie a zdrowie mamy tylko jedno także powiedz rodzicom o swoich dolegliwościach - należy to sprawdzić.

Pozdrawiam

loczek
12-21-2010, 13:44
Może zacznij stosować jakieś suplementy diety, na poprawę w tym przypadku potrzeba oczywiście więcej niż tydzień, ale wyjazd jest dużo mniej ważny niż zdrowie. Ja mam bóle brzucha na tle nerwowym, ale problem mamy i tak podobny. Zastanawiam się nad codziennym dodawaniem do swoich pokarmów proszku zasadowego Langsteiner, który ma działanie regulujące ilość kwasów i zasad w organizmie, także mam nadzieję, że pomoże:).

izabelcia1979
02-24-2011, 15:37
może to zespół jeelita drażliwego albo kolka nerkowa?idż do leekarza bo to się może tylko pogłębiać,łyknij coś dlikatnego przeciwbólowo i zadbaj o brzuch

Amedis
03-28-2011, 12:52
Na forum możemy sobie tylko gdybać,może zjadłeś coś niestrawnego? Czy występuje również biegunka? Najlepiej byłoby udać się do lekarza,nie widze innego rozwiązania.