PDA

Zobacz pełną wersję : Dieta 36s

chudapigi
04-28-2011, 11:52
Dieta 36S - Twój nowy rozmiar! (http://www.dieta36s.pl/)

Witam

Ostatnio zauważyłam pojawienie się na rynku diety 36s ...
Dieta nie jest dieta eliminująca i zawiera wszystkie potrzebne składniki odżywcze w odpowiednich ilościach i prawidłowych proporcjach,
Ponadto co uważam jest fajne zawiera gotowe zestawy posiłków a nie tylko wytyczne jak komponować sobie dzienne żywienie .
Ponadto dieta nie jest sztywnym jadłospisem - można wymieniać podane zestawy w ramach jednego posiłku co ułatwia znacznie jej przestrzeganie ;)
Gotowe przepisy są naprawdę smaczne i mało kaloryczne ;)
Szczególnie do gustu przypadła mi pasta serowo ogórkowa i kurczak ze szpinakiem w zestawie obiadowym...hmm naprawdę dobre

Wiadomo ze nie jest to 'dieta cud' ale myślę , że faktycznie stosując się do wytycznych w niej zawartych a jak pisałam nie jest to trudne z uwagi na smaczne zestawy .. można zrzucić zbędne kilogramy ;)

Ja stosuje się do niej może 1,5 tyg i już czuje się lepiej i widzę efekty ...a poza tym nie chodzę głodna a to chyba najważniejsze ;)

A może ktoś także stosuje diete 36 s ?? i podzieli się swoimi spostrzeżeniami ;)

pozdrawiam

Agnieszka- studentka AM
05-10-2011, 12:39
Witam

Ja mysle , że dieta 36 s Dieta 36S - Twój nowy rozmiar! (http://www.dieta36s.pl/) jest o niebo lepsza od diet eliminacyjnych np diety Dunkana ostatnio bardzo modnej,
Dieta proponuje z tego co zdążyłam się zorientować zbilansowane spożywanie produktów o rożnych wartościach odżywczych i nie prowadzi tym samym do niedoborów pokarmowych .
generalnie wydaje się być dieta rozsądna ;)
Ale czekamy na wypowiedzi tych którzy ją stosują ;)

Pozdrawiam

Jadwigab
06-16-2011, 21:09
To kolejna ściema z tą dietą 36s. Kupując ją pomyliłam jedną literkę w mailu, tak jest prowadzona forma zakupu, że tego nie widać. Jak zapłaciłam, to w przelewie zobaczyłam błąd. Niestety jakakolwiek forma kontaktu wymaga podania adresu mailowego. Mojego błędnego nie przyjmuje. Nie ma innej formy kontaktu. W efekcie zapłaciłam i nic z tego nie mam. Zdarzyło wam się popełnić literówkę w pisaniu? To uwaga, możecie stracić kasę

admin
06-27-2011, 23:33
@Jadwigab

A nie łatwiej skontaktować się z nimi przez formularz i wyjaśnić sytuację? Twoje posty widzę na kilku forach - wszędzie rejestrujesz się i puszczasz taki pierwszy post. Coś dziwnego! Jak masz dowód wpłaty, to Twoja reklamacja musi zostać rozpoatrzna.

Przypomina mi to identyczną sytuację na jednym z płatnych forum, którymi administrowaliśmy. Użytkonik rozpisywał się gdzie pobadnie,a z obsługą forum się nie skontaktował.

pa.rogo
06-28-2011, 14:36
HEj. Zakupiłam tą dietę jakieś 3 tygodnie temu, a z zamiarem odchudzania chodzę już od dawna. Z kupnem jej w necie nie miałam żadnych problemów, nie wiem skąd problemy opisywane powyżej?
Gorzej było z rozpoczęciem diety. Ale wkońcu wystartowałam. Fajne w tej diecie jest to, że jest taka zróżnicowana, w zasadzie jem to co jadłam, ale w mniejszych ilościach, jedynym minusem jest to że sama muszę sobie przygotowywać posiłki (ale czego się nie robi.. :) aha i to, że są takie "punktualne". To chyba w tej diecie jest najbardziej istotne. Póki co motywuje mnie stopniowa utrata mojej "tkanki dekoracyjnej", mam nadzieje, że na długo, więc poddałam się temu co służy mojemu zdrowiu. Zdrowe odżywianie jest chyba teraz najbardziej trendy, nie? :)
pozdrawiam wszystkich z tkanką dekoracyjną ;)

kalro
06-28-2011, 15:04
Jestem po diecie Dukana. Szybko schudłam 10 kg. Ale przyszedł czas, że zapragnęłam zjeść coś z węglowodanami i tłuszczami, po nocach mi się śniły inne niż białkowe potrawy. Po zejściu z diety proteinowej potrafiłam zjeś woreczek ryżu z sosem bez mięsa. Sprawiało mi to niewyobrażalną radość. Gorzej było z powrotem do dawnej wagi, może nadmienie, że z nawiązką i to w szybkim czasie. Szkoda mi i przykro:( wróciłam do krągłości i znowu spędza mi to sen z powiek. Więc zaczynam myśleć o kolejnej ale już mądrzejszej diecie. Gdzies wypatrzłam 36s. Chyba chciałabym spróbować. JAK MAM JĄ KUPIĆ? GDZIE? proszę podpowiedzcie mi. Z tego co wiem to chyba w formie pdf-u

blue velvet
07-05-2011, 17:49
Witam,
poszukuję dziewczyn, które byłyby chętne do zakupienia diety 36s wiadomo, 47 zł to jednak trochę pieniędzy jest, wydanie ich na dietę trochę boli, ale myślę, że jak uzbiera się nas kilka to nawet tego nie odczujemy a korzyści z diety będą tego warte

pigulka
08-17-2011, 11:25
A może ktoś także stosuje diete 36 s ?? i podzieli się swoimi spostrzeżeniami ;)

Otóż słyszałam opinie, że jedynym minusem diety 36s jest...cena, fakt, że trzeba za nią zapłacić. Niestety, w życiu nie ma nic za darmo. Ktoś opracował fajną dietkę, więc dlaczego ma na tym nie zarobić? Według mnie, to wręcz działa na jej korzyść, oczywiście nie w każdym przypadku, ale np. ja jak wiem, że za coś zapłaciłam, to choćby się waliło i paliło, muszę w pełni wykorzystać...do granic możliwości, taka już moja skąpa natura :P To właśnie wydana kasa mnie zmotywowała. Chyba najlepiej zainwestowane pięć dych ostatniej dekady :) Oczywiście nie obiecuje gruszek na wierzbie i 'błyskawicznych spadków', ale to chyba też dobrze. Z dietami eliminacyjnymi scenariusz zwykle jest taki sam – głodówka->spadek wagi->euforia->spadek formy->efekt jo jo. Udało mi się uniknąć tej czarnej historii właśnie z dietą 36s:) Jestem już po 3 tygodniowym cyklu (ale dobre nawyki zostały;)), wagę zrzucałam stopniowo, bez pośpiechu. Pozbyłam się 8 kilogramów. Teraz waga jest stabilna, nie mam napadów obżarstwa, czuję się lekko i zdrowo:) Posiłki fajnie skomponowane, mogłam (i nadal mogę, bo ciągle korzystam z tych przepisów) wymieniać produkty, których nie lubię, czegoż chcieć więcej od diety? Wiem, że pieniądze nie poszły na marne, zresztą efekty widać gołym okiem ;)

pigulka
09-09-2011, 14:47
Każda radykalna albo nierozsądna dieta to - ryzyko. Ale jeśli podejdziemy do tematu z głową, to żadne suplementy nie są potrzebne. Wysiłek fizyczny owszem, ale podstawą są zdrowe nawyki żywieniowe.

violetta
01-19-2012, 18:32
A jakie są założenia tej diety?

pa.rogo
01-25-2012, 19:35
W Diecie 36s otrzymujesz gotowy, 3 tygodniowy plan posiłków z przepisami i możliwością ich wymiany. dieta nie jest eliminacyjna tylko zbilansowana co zapobiega JOJO,

edit-piaf
02-24-2012, 18:59
Przyznam się, że stosowałam dietę 36s ale jak to w moim zwyczaju czasami się zwyczajnie zapominałam więc nie schudłam w takim tempie jak pisali na stronie z dietą. Wiedziałam też, ze tak bedzie;) nie mam pretensji do nikogo poza sobą. Na szczęście nie mam tak, że jak jednego dnia zjem kawałek czekolady lub ciasta od tesciowej to całą diete przerywam i czekam do nastepnego poniedziałku;) tylko po zjedzeniu słodyczy kontynuuję diete, moze nie chudne 5kg w miesiac ale za to systematycznie acz powoli mnie ubywa, chyba weszła mi ta dieta juz w nawyk. Cieszy mnie to.