PDA

Zobacz pełną wersję : Blizny cięte na przedramieniu

qawer
06-12-2011, 22:15
Witam,
Mam pewien problem. Mianowicie 2 lata temu sięgnąłem po żyletkę (pierwszy i ostatni raz). Nie wnikajmy w powody, ani, czy było to mądre, czy nie. Czasu cofnąć się nie da. Problem w tym, że zostały mi po tym paskudne blizny (wypukłe, czuć je, po przejechaniu ręką). Nie mogę wyjść w krótkim rękawku, co strasznie mi przeszkadza. Nie mogę iść na plażę, ani nic z tych rzeczy. Postanowiłem zrobić coś w tym celu. Stwierdziłem, że tatuaż mi pomoże - na pewno wygląda na ręce lepiej, niż sznyty po żyletce. Ale pomyślałem, że można je w jakiś sposób usunąć, np. laserem. Wiem, że to kosztuje, jestem w stanie wydać te pieniądze. Ale chciałbym mieć pewność, że faktycznie to mi pomoże i je usunie, a nie jedynie w jakimś stopniu pomniejszy. Poniżej załączam zdjęcie swojej ręki. Czekam na opinie, rady i propozycje. Z góry dziękuję.

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting (http://imageshack.us/photo/my-images/863/zdjcie0121e.jpg/) -zdjęcie.

cid
08-19-2011, 13:19
Te blizny nie są jakieś strasznie widoczne, powinny łatwo zejść... Moja koleżanka też kiedyś usuwała coś podobnego i teraz nie ma śladu...