PDA

Zobacz pełną wersję : malejący penis

pielegniareczka
06-15-2011, 13:19
Witajcie.
Mam problem ze swoim facetem i jednocześnie wyrzuty sumienia.
Rzadko się kochamy (raz na miesiąc czasem dwa, od półtora roku) przez moje problemy i boję się, że się przyczyniam.
Otóż zauważyłam, że jego penis wyraźnie zmalał. Nie jest już tak twardy jak kiedyś, jest krótszy, węższy, napletek niewiele szerszy od penisa, a kiedyś był grubszy i to o wiele.
Zastanawiam się czy to kwestia tego że tak rzadko się kochamy, czy tego że przeze mnie przestał wierzyć w siebie, czy może np kwestia tego, że ostatnimi czasy ma rekordowo niskie ciśnienie? Tak czy siak chciałabym mu pomóc i wynagrodzić jakoś to że "tak rzadko mnie ma".
Do jakiego specjalisty się udać? Seksuolog? Urolog? Kardiolog (miał kiedyś kłopoty z sercem i ma niskie ciśnienie)? Jest w ogóle coś takiego jak państwowy seksuolog urolog? Można komuś takiemu zaufać, czy lepiej z miejsca do prywatnego?
Ach się rozpisałam. Każdemu kto przebrnie i pomoże serdeczne DZIĘKUJĘ!

Amedis
07-06-2011, 23:50
Pierwszy raz spotykam się ze zjawiskiem zmniejszenia prącia. Leczeniem chorób penisa zajmuje się urolo i to do niego powinniście się udać. Listę urologów w Polsce znajdziecie na Amedis.pl - pierwsza w Polsce wyszukiwarka medyczna (http://www.amedis.pl)