PDA

Zobacz pełną wersję : MaStUrbacja

Adrianox360
06-09-2009, 22:15
Witam, mam problem bo podczas masturbacji dochodzi do silnego bólu penisa. Nie wiem jak to określić ale po prostu straszne mnie kuje, jest to olbrzymi ból trwający 3min. Pierwsze minuty masturbacji są ok i dopiero, gdy jestem już bardzo podniecony zaczyna się ból. Mam 14 lat i jest tak w czasie każdej masturbacji. Nie wiem jak się nazywa, ale w penisie jest taka długa rura która podczas stawania penisa się naprężą i to chyba od niej ten ból przy masturbacji. Proszę o pomoc

rifarma
07-28-2009, 20:09
Przejdź się do endokrynologa.

yeoman
08-07-2009, 12:22
Zastanawiałeś się może, czy nie robisz tego zbyt często? Moim zdaniem to raczej przejdź się do seksuologa.
Pozdrawiam

KuPczAk
10-03-2009, 10:22
Witam

Tak mi przyszło na myśl, może bez związku z problemem forumowicza który tu przedstawił, ale ogólnie na temat onanizmu.

Ze statystyk wychodzi że onanizmowi poddaje się więcej niż 90 % społeczeństwa - przynajmniej tyle się do tego przyznaje - przyznaje się więcej mężczyzn mniej kobiet. Reszta pewnie się po prostu nie przyznaje i zaniża statystyki ;)
Jeśli onanizm jako sposób rozładowania napięcia seksualnego jest tak powszechnie stosowany to zastanawia mnie fakt dlaczego jest to aż tak wstydliwy temat i akt potępiany przez wiele grup społecznych.
Lepiej chyba w ten sposób rozładować swoje napięcie niż tłumić to w sobie...
A jednak jest to akt powszechnie mało akceptowany mówi o tym samo pojęcie SAMOGWAŁTU , którego wydźwięk jest raczej mocno pejoratywny...

yeoman
11-30-2009, 09:33
Hmm, a ja jestem ciekaw, skąd masz takie statystyki i jakie naprawdę są ich wyniki...
Jeśli zapytamy się w taki sposób: Kto z Was kiedykolwiek się onanizował, podejrzewam, że odpowiedzi będą w granicach 95%, a może więcej.

Czy pytanie brzmiało: Czy onanizujesz się regularnie?
Chodzi o to: Czy każdy, kto raz zapalił papierosa jest palaczem, czy ktoś, kto rzucił palenie kilka lat temu, jest palaczem?

A więc - co trzeba zrobić, by w tym teście być onanistą?

Problem rzeczywiście bywa poważny, ale można sobie dać z nim radę!! :D

lacky
01-17-2010, 18:16
macie sposob jak masowac prostate

weci
01-25-2010, 13:22
przedstaw dokładniej problem z prostatą
...:cool: