Zobacz pełną wersję : Studia w wieku 26 lat ??
Witam !
Jestem nowy na tym forum i chciałbym zasięgnąć porady w sprawie uczelni na jaką chce sie wybrać.
Marek Janecki
08-01-2011, 15:57
A jaka to uczelnia? :)
A jaka to uczelnia? :)
Juz poruszyłem ten temat na innym forum i uzyskałem interesujące mnie odpowiedzi.chciałem usunąc post ,ale nie wiedziałem jak ;p
No ,ale jak juz zapytałes ... Chciałem iść na medycyne-lekarski,ale swoje latka juz mam ... nie wiedziałem ,czy jest w ogóle szansa i sens studiować tyle lat w tym wieku :D Na innym forum powiedzieli ,że normalnie moge iść :) Jeżeli mam chęci i jestem wytrwały to moge śmiało iśc . No ,ale jeszcze zobacze,ponieważ pielęgniarstwo troszeczke krócej trwa . Na poczatku baardzo chciałem zostać ratownikiem medyczny ... odradzili mi to baaardzo wszyscy ,którzy pracuja w tej branży i wiedzą jakie sa realia . Mógłbym zostac ratownikiem ,ale pracy to już bym tak łatwo nie dostał ;/ A nawet wcale ! Doradzili mi pielęgniarstwo . Zastanawiałem się nad tym juz bardzo długo i pomyslałem ,że jak mam latac po szpitalu ,to moze na lekarski pójśc ,ale ze względu na wiek nie wiedziałem ,czy to możliwe. Dlatego napisałem tutaj . Troche późno się zdecydowałem na dalszą naukę- ale chce i wiem to na bank ! Bardzo mnie to kręci i teraz tylko musze zdecydowac ,czy 6 lat ,czy 3,5 :D
A może Ty mi cos doradzisz ? :)
Idź na lekarski, nie przejmuj się latami, zawsze jest dobry czas, żeby zdecydować się na to, żeby zacząć robić to, co już dawno chciało się robić ;). Odważna decyzja, popieram :).
Na edukację nigdy nie jest za późno :)
Pewnie, grunt to samorealizacja :)
jeszcze nie jesteś az taki stary :) chcesz to studiuj!
I jak, co zdecydowałeś, co wybrałeś, milo_87?
mansell31
11-26-2011, 13:30
Moim zdaniem to za późno. Nie ma sensu.
Moim zdaniem trochę za późno ;) nie chcę Cię zniechęcać ale jednak to nie taka prosta sprawa. Lekarski to 6 lat studiów + specjalizacja potem. Dużo pracy przed Tobą
menago28
05-18-2012, 17:18
Idź i nie przejmuj się negatywnymi opiniami.