PDA

Zobacz pełną wersję : Mały penis???

kamaz90
07-15-2011, 17:10
witam.

Mam nadzieję,że trafiłem na poważne forum ponieważ temat nie jest dla mnie łatwy.Przejdę do sedna sprawy,jestem prawiczkiem. Mam dziewczynę. Miedzy nami zaczyna się robić co raz bardziej poważniej. Niedługo może dojść do pierwszego razu. Mam 12cm penisa w wzwodzie .Nie czuję się z tym komfortowo,uważam,że jest mały. Mam pewną blokadę,że nie zaspokoję nim mojej partnerki,boję się,że przez to nasze uczucie może zgasnąć.Bardzo mi zależy na niej. Pytanie moje brzmi czy powinienem się obawiać,że jej nie zaspokoję ??? czy mit o tym,że wielkosć ma znaczenie jest prawdziwy??

Proszę o poważne odpowiedzi

Adrian89
07-19-2011, 20:40
Pilnie potrzebuję informacji. Mam członek tylko 11 cm. Od niedawna mam dziewczynę i chciałbym zacząć z nią współżyć, ale boję się jej reakcji.
W żadne zabiegi chirurgiczne oraz środki zwiększające nie wierzę!
Zobaczyłem mapę Polski wg przeciętnej długości penisa -
na Polski członek męski i jego niewiarygodne możliwości. Największy penis polaka - Wideo! (http://seksbaza.com/forum-czlonek-meski/index.php)
Co mam robić??

kamaz90
07-20-2011, 16:13
no to potrafisz pocieszyć :)

dimples
11-24-2011, 17:40
Przede wszystkim technika! Doprowadź ją do ogromnego podniecenia i przygotuj ją pieszczotami np. łechtaczki i będzie zadowolona. Po jakimś czasie zobaczysz, że rozmiar nie jest najważniejszy;)