Zobacz pełną wersję : INTERPRETACJA WYNIKÓW BADANIA MOCZU - bardzo proszę o pomoc / zaniepokojona
juuuly89
10-07-2011, 16:06
dołączam wyniki mojego badania moczu.... czy mam powody do zmartwienia? w prawdzie jestem umówiona do lekarza ale dopiero na środę. Bardzo proszę o wstępną interpretację bo wg mnie nie są one dobre...
z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam212
Tak, masz rację nie są zbyt dobre. Muszę zapytać czy gdzieś puchnie ci twarz? Bądź jakieś inne części ciała?
Czy w rodzinie wystepowały choroby nerek?
Po dużej ilości bakterii w moczu, i wysokiego odczynu PH moczu jak i obecności azotyn w moczu, sądzę, że w najgorszym wypadku dzieje się coś z nerkami. Bądź to tylko duża infekcja układu moczowego. Coś z pęcherzem na przykład.
Raczej zacząłbym od ostatniego zdania.
Tak, masz rację nie są zbyt dobre. Muszę zapytać czy gdzieś puchnie ci twarz? Bądź jakieś inne części ciała?
Czy w rodzinie wystepowały choroby nerek?
Po dużej ilości bakterii w moczu, i wysokiego odczynu PH moczu jak i obecności azotyn w moczu, sądzę, że w najgorszym wypadku dzieje się coś z nerkami. Bądź to tylko duża infekcja układu moczowego. Coś z pęcherzem na przykład.