PDA

Zobacz pełną wersję : Sposób na cukrzycę!!!

siper
09-07-2009, 11:22
Witam!

Jest w 100 % bezpieczny i skuteczny sposób na cukrzycę bez skutków ubocznych oraz innych niepożądanych skutków.

Tym sposobem jest kuracja ALVEO.

Nie wiem czy ktoś słyszał o tym preparacie, jeśli nie, mniej więcej przedstawię jego skład i możliwości.

ALVEO składa się z 26 ziół leczniczych mających na celu usunięcie z organizmu toksyn, oczyszczenie organizmu i przywrócenie do pełnej harmonii i optymalnego stanu organizmu.

Kuracja ALVEO trwa od 4-7 miesięcy w zależności od ilości toksyn w organizmie, ten czas może się znacznie wydłużyć, nie ma także przeciwwskazań do stosowania ALVEO do końca życia.

Butelka ALVEO 950 ml wystarcza na około 30-33dni, przy dawce dziennej 27/ml na dzień, 30 minut przed śniadaniem.

ALVEO nie tylko oczyszcza a także poprawia pracę serca, wzmacnia układ krążenia, poprawia pracę układu immunologicznego, co za tym idzie jesteśmy zdrowi, pełni wigoru, odstresowani oraz pełni szczęścia.

Z ALVEO zetknąłem się dwa lata temu poprzez wujka, który cierpiał na boreliozę bardzo ciężkiego stopnia- została za późno wykryta.
Lekarze spisali go na straty, dawali parę miesięcy życia.
Kolega polecił mu ALVEO, sam był w trakcie kuracji przeciwko
cukrzycy 1 stopnia w około 3 miesiącu zażywania preparatu.
Przedstawił mu wyniki badań, które były już po 3 miesiącu stosowania ALVEO zaskakująco dobre.
Rodzina wujka długo się nie zastanawiała i od razu wujek rozpoczął kurację ALVEO. Była to słuszna decyzja, bo ALVEO uratowało mu życie, oraz dostał szansę żyć na nowo. Dziś po około 12 miesiącach stosowania ALVEO, jest w pełni zdrowym człowiekiem, nie stosuje żadnych leków, tylko pije ALVEO.

Co do cukrzycy, osobiście znam koleżankę, która także choruje na cukrzycę I stopnia, jest w 4 miesiącu kuracji i czuje się doskonale, wyniki z miesiąca na miesiąc coraz bardziej zbliżają się do normy.

Sam piję ALVEO, choć nie jestem na nic chory, piję po to aby nie dopuścić do choroby i od 6 miesięcy nawet mnie gardło nie bolało, bardzo dobrze się wysypiam, praktycznie nie odczuwam stresu, jestem cały czas pełny wigoru i mam super samopoczucie.

Obecnie sam zostałem dystrybutorem ALVEO, i mogę oficjalnie sprzedawać ten preparat w systemie zniżek. Także jeśli jest ktoś zainteresowany tym cudownym preparatem proszę o kontakt:

siper@o2.pl

Dla osób, które nie wierzą lub myślą że interesują mnie tylko pieniądze, a nie wasze zdrowie mogę wysłać na maila oficjalne badania na 24 osobach z cukrzycą I stopnia i przebieg leczenia.

Pozdrawiam!!!