PDA

Zobacz pełną wersję : Usługi medyczne - ogłoszenia

dex11
03-25-2008, 21:50
Powstał nowy świetny serwis zbierający w przejrzysty sposób oferty usług medycznych. Nigdy nie widziałem takiego serwisu : prosty , czytelny, bez reklam , 13 wersji językowych mało tego bardzo prosta i intuicyjna obsługa oraz bardzo przejrzysta architektura informacji. Dzięki czemu znajdziesz wiele ofet nie tylko z Polski! W bazie znajdują się oferty: aptek, stomatologów, protetyków, okulistów, ginekologów, dermatologów itd..Jeżeli jesteś Lekarzem , prowadzisz Aptekę dodaj bezpłatnie swoją wizytówkę, dzięki czemu klienci z różnych krajów odwiedzając nasz kraj z łatwością skorzystają z twoich usług Teraz już nie trzeba długo szukać.
wejdź sam IOBO - Internetowa OgAłlnopolska Baza OgA‚oszeA„ (http://www.IOBO.pl) i zobacz

deciu86
10-16-2009, 13:27
Rehabilitacja, fizjoterapia, wizyty domowe, prywatne. Fizjoterapeuta Wojciech Deć 508064839

Q-bala
10-19-2009, 17:28
a ja się przekonałam że jak ktoś jest dobry w swojej dziedzinie, pacjenci doceniają jego fachowość, wiedzę, kompetencje to nawet nie trzeba się reklamować. Informacja o takim lekarzu rozchodzi się pocztą pantoflową lotem błyskawicy. Osobiście znam wielu takich lekarzy którzy nie mieli żadnej reklamy ani w gazecie ani w sieci a codziennie mieli tłumy pacjentów pod drzwiami (prywatna praktyka). Dlatego osobiście stawiam na samodoskonalenie- wolę poczytać o kolejnych trudnych przypadkach w fachowej literaturze (http://www.medibooks.pl/) albo pogadać ze znajomymi, a nawet skorzystać z chwili czasu wolnego zamiast zajmować się autoreklamą. Jak pacjenci uznają że jestem wystarczająco dobrym lekarzem to sami mnie będą polecać a na tym bardziej mi zależy niż na wpisie w wyszukiwarce. A prawda jest taka że w tych serwisach często jest się z samego faktu bycia lekarzem, nawet bez wyrażania zgody.

jacekh
11-28-2010, 14:45
Ja tez dowiedziałem się o gabinecie rehabilitacji w którym teraz lecze kręgosłup i jestem bardzo zadowolony przez tzw poczte pantoflową, wczesniej nawet nie wiedziałem ze istnieje, a troche sie tym interesowalem, kolezanka mi ich poleciła i teraz ja z czystym sumieniem polecam ich dalej ;) gabinet znajduje się w gdańsku na ulicy lendziona

peel
05-27-2011, 13:26
Opieka Medyczna SIGNUM -24h Infolinia Medyczna - 7 dni w tygodniu - 365 dni w roku • 800 placówek w całej Polsce • pakiety opieki medycznej • 3 lekarzy pierwszego kontaktu • 26 lekarzy specjalistów • konsultacje profesorskie • 22 zakresy – 230 rodzajów badań laboratoryjnych • 25 zakresów badań diagnostycznych • medycyna pracy • 24h pomoc ambulatoryjna • 24h wizyty domowe • usługi pielęgniarskie • profilaktyczny przegląd stanu zdrowia • roczny bilans stanu zdrowia • testy alergiczne • prowadzenie ciąży • szczepienia ochronne • profilaktyka stomatologiczna • 9 zakresów zabiegów rehabilitacyjnych • 24h transport medyczny • 61 zakresów chirurgii jednego dnia. Dowiedz się więcej przemyslaw.nowak@onet.eu

jsr
09-05-2011, 17:33
@jacekh
Masz rację, poczta pantoflowa jest najlepsza. Obecnie 90% moich nowych pacjentów jest z polecenia byłych lub obecnych. Zadowolony pacjent to podstawa, ludzie, zwłaszcza obecnie wyczuleni są na hasło dobry lekarz.

leszekjasinski
01-25-2012, 14:41
SIGNUM OPIEKA MEDYCZNA

Dlaczego właśnie SIGNUM?
Ponieważ nie pytamy o stan zdrowia! Każdy od 1 minuty życia do 70 roku życia może być objęty opieką medyczną SIGNUM.
Zapewniamy tylko KOMPLEKSOWĄ opiekę medyczną, nie minimalne ubezpieczenie.
Selekcjonujemy NAJLEPSZE placówki medyczne. Stawiamy na jakość, a nie na ilość.
Koszt miesięcznego abonamentu jest mniejszy od 1 prywatnej wizyty u lekarza, a zazwyczaj na 1 wizycie nasze leczenie się nie kończy! Za cenę abonamentu mamy dostęp do WSZYSTKICH lekarzy specjalistów, nie tylko do jednego!

Z Opieką Medyczną SIGNUM masz zagwarantowaną opiekę medyczną o najwyższych światowych standardach:

SZYBKO, bez lekceważącego odsyłania Cię od jednych do drugich drzwi
TANIO, bez ukrytych kosztów, bez niekończących się dużych wydatków na kolejne wizyty i badania
FACHOWO i u dobrych specjalistów
TERAZ, nie za 4 czy 8 miesięcy
INDYWIDUALNIE, bo tylko takie powinno być podejście do pacjenta
WYGODNIE i przyjemnie, bez stresującego oczekiwania od wczesnego świtu w kolejce do rejestracji
PROFESJONALNIE i KONKRETNIE, na określoną godzinę
NOWOCZEŚNIE, bo każdy pacjent zasługuje na najlepsze leczenie
KOMPLEKSOWO, bo tylko takie leczenie ma sens
DOSTAJESZ OD RAZU TO, ZA CO ZAPŁACIŁEŚ, a zatroszczy się o to wyspecjalizowany personel medyczny
DECYDUJESZ TY, bo masz prawo wyboru miejsca leczenia spośród 800 najlepszych placówek w całym kraju
NAJWYŻSZA JAKOŚĆ USŁUG, potwierdzona certyfikatem

W razie pytań proszę o kontakt: leszekjasinski2@tlen.pl

Fajna74
05-08-2012, 11:49
Utworzony został nowy serwis internetowy dla lekarzy i pacjentów Lekarzdlaciebie.eu (http://www.lekarzdlaciebie.eu). Ma on za zadanie ułatwienie lekarzom i pacjentom kontaktowanie się, zamawianie bądź przekładanie wizyt on-line. Pacjent może wyszukać odpowiedniego lekarza specjalistę w wybranym mieście, zamówić wizytę przez internet ponieważ terminarz przyjęć oraz cennik usług jest dostępny, dodatkowo wysyłane są przypomnienia o wizycie drogą mailową. Lekarz natomiast ma dostęp do wszystkich danych pacjenta, historii chorób, sposobu leczenia, grupy krwi itd. Czas stracony na dzwonieniu, odbieraniu telefonów, papierkowej "robocie" redukujemy do minimum. Serwis ten jest odpowiedzią na potrzeby lekarzy jak i pacjentów. Zapraszam do korzystania :) Miłego dnia.